Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Dubai golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
430
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-430,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Dubai

Dubai

Dubai met zijn unieke mix van traditioneel en modern is één van 's werelds spectaculairste golfbestemmingen. Van een traditionele goud of spice souk naar de uiterst moderne strandhotels. Verder een “indoor” ski baan en vele luxueuze `` shopping malls``, en natuurlijk een ruime keuze aan mooie, uitdagende golfbanen:

Dubai met zijn unieke mix van traditioneel en modern is één van ‘s werelds spectaculairste golfbestemmingen. Van een traditionele goud of spice souk naar de uiterst moderne strand- en stads hotels. Verder een “indoor” ski baan en vele luxueuze ” shopping malls”, en natuurlijk een ruime keuze aan mooie, uitdagende golfbanen:     

The Emirates Golf Club:  Gelegen aan de rand van de stad, ligt deze werkelijk prachtige golfbaan, bestaande uit de “ The Faldo “ en “ The Majlis Course” , bekend van de Dubai Dessert Classic.

Dubai Creek & Yacht Club: Open sinds 1993, ligt deze baan op een prachtige locatie aan de Creek met vele mooie waterpartijen en bunkers. Tevens een 9 Holes Par 3 baan en prachtig clubhuis in stijl.

The Els Club: Ontworpen door Ernie Els, een prachtige 18 Holes baan met vele uitdagende bunkers in het spel.

The Montgomerie: prachtige Championship Course, in Emirates Hills. Mooie aangelegde Tuinen, waterpartijen. Een uitdaging voor iedere golfer.

Arabian Ranches Golf Club: Ontworpen door Ian Baker-Finch en Nicklaus design, een echte Desert baan die vergelijking oproept met Palmsprings en Scotsdale GC. Een uitdaging voor de golfer van elke niveau.

Trump International Golf Club: gelegen in het centrum van Damac Hills met een prachtig clubhuis. Een luxe links style golfbaan niet ver van Arabian Ranches 

Jumeirah Golf Estates: een goede mix van huizen en golfbanen. Jumeirah ligt iets achter aan de kust dicht bij de Palm Jumeirah. 

Andere banen, als Dubai Hills en The Track Meydan Golf  zijn op verzoek te boeken! Informeer tevens naar optionele dagexcursies, als een Desert Safari per 4×4 Jeep of een heus diner in de Desert – Bab Al Shams.

Goed om te weten

Land
Dubai
Languages spoken
Arabic
Valuta
United Arab Emirates Dirham (AED)
Tijdzone
GMT + 4 uur

Golf arrangementen

No Comments

Leave a Reply: