Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Abu Dhabi golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3341
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3341,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Met drie Championship golfbanen binnen 20 minuten in de Emiraat Abu Dhabi heeft het Midden Oosten, en dan met name Dubai er een geduchte concurrent bij. De in totaal zes golfbanen maken deze bestemming zeer aantrekkelijk voor de Nederlandse golfer.

De laatste jaren is het aanbod van hotels enorm toegenomen, en biedt u als bezoeker uitstekende kwaliteit, mogelijkheden en service. Dit alles samen met het  klimaat maakt Abu Dhabi uitermate geschikt voor een korte golfvakantie waarin u verzekerd bent van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Golfbanen in Abu Dhabi:
Abu Dhabi GC: prachtige baan onder Troon management die garant staat voor een uitstekende kwaliteit. In totaal 27 holes, 18 Holes Championship course met maar liefst 90 bunkers. De 9 Holes Par 36 Garden Course is volledig verlicht, dus ook s ávonds als de temperatuur aangenaam is mooi om te spelen.

Yas Links Abu Dhabi: een heuse links baan ontworpen door Kyle Phillips in de woestijn. Gekozen in de Top 10 van beste nieuwe banen wereldwijd. Eveneens een 9Holes Par 3 baan geheel verlicht.

Saadiyat Beach Golf Club: ontworpen door Gary Player en de eerste baan aan zee in deze regio. Een meesterwerk van deze ontwerper, met al zijn natuurlijke schoonheid langs witte stranden, een ervaring die u niet mag missen als u deze kiest voor Abu Dhabi.

Andere banen die wij eveneens op verzoek voor u kunnen boeken zijn: Al Ghazal GC, Abu Dhabi City GC en Al Ain Golfclub. Mocht uw keuze vallen op een ander hotel, maken wij graag een offerte om maat voor u.

Culturele highlights: Sheikh Zayed, een van de grootste Moskeeën van de wereld, Heritage Village waar u een beeld krijgt van het traditionele leven in deze Emiraat.

Abu Dhabi Shopping Attractions: naast uw rondjes golf voldoende mogelijkheden voor luxe winkelen in oa. de Marina Mall – Abu Dhabi, de Golden Souk en de Souk in Central Market.

Tip: Ferrari World Abu Dhabi, het grootste ” Pretpark” waarbij het thema Ferrari centraal staat!
Of combineer uw verblijfin Abu Dhabi met enkele dage n Dubai !

Goed om te weten

Land
Arabische Emiraten (UAE)
Gesproken taal
Arabic
Valuta
UAE Dirham (AED)
Tijdzone
UTC+04:00

Golf arrangementen

No Comments

Leave a Reply: