Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Midden Oosten golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3525
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3525,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Midden Oosten

Midden Oosten

Golfen in de de Verenigde Arabische Emiraten

Ontdek de Emiraten, op nog geen 6 uur vliegen van Amsterdam of Dusseldorf. Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah en Sharjah bieden u inmiddels een aantal fantastische golfbanen en vrijwel het hele jaar zon.

De Emiraten grenzen aan de Golf van Oman en de Perzische Golf en liggen tussen Oman en Saudi-Arabié. Een gebied, 2 maal zo groot als Nederland en wat voor het grootste deel bestaat uit woestijn. De Emiraten hebben een woestijnklimaat. De zomer loopt van mei tot september waarin de temperatuur soms hoog op kan lopen. In de winter liggen de temperaturen overdag tussen de 20 en 30 ?C en maakt deze bestemming tot de winterbestemming bij uitstek.

Handige informatie:

De Verenigde Arabische Emiraten (UAE) bestaan uit 7 Emiraten:

• Ajman

• Abu Dhabi

• Dubai

• Sharjah

• Umm Al Quwain

• Ras Al Khaimah

• Fujeirah

Dubai is de op één na grootste Emiraat. De stad ligt aan een smalle rivier aan de Noord – Oostkant van dit rijke Olie staatje, met een mooie mix tussen Arabische architectuur en moderne Westerse gebouwen.