Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Sevilla golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3473
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3473,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sevilla

Sevilla

Sevilla de hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje heeft de bezoeker heel wat te bieden. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een golf en cultuur vakantie.

Maar Andalusië is vooral bekend om de Moorse en Christelijke bouwstijl, de Mudeja architectuur. Het mooiste voorbeeld hiervan vind je in de koninklijke paleizen en tuinen van het Alcazar. Daarnaast mag u een ander hoogtepunt niet missen de Gotische kathedraal en de minaret Giralda.

Een bezoek aan Sevilla is ook een kans om kennis te maken met de Flamenco dans. Dit is een mengeling van muziek en dans die mede zijn oorsprong vindt bij de zigeuners. Het zuiden wordt verder ook geassocieerd met stierenvechten. Sevilla biedt één van de beroemdste arena’s van Spanje: de Plaza de Toros.

Wij selecteerden meerdere hotels voor u, gunstig gelegen tussen het centrum en de golfbanen. Een absolute aanrader is Alfonso XIII, klassiek maar modern hotel. Een genot om hier enkele dagen te verblijven.

Ideaal natuurlijk in Sevilla is de combinatie tussen Cultuur, Culinair en Golf. Rondom de stad tref je een aantal mooie golfbanen aan als Real Club de Golf de Sevilla en Zaudin Club Golf.

Real Club de Golf de Sevilla: mooie parklandbaan, bekend van o.a. het Spaanse Open in 2008, 2010 en 2012. Ontworpen door Jose Maria Olazabal , met brede fairways en vele bunkers. Door zijn gunstige ligging goed bereikbaar vanuit het centrum van de stad.

Club Zaudin Golf: mooie 18 holes baan ontworpen door Gary Player op slechts 10 minuten van het centrum van Sevilla met een prachtig clubhuis gelijk aan een echte Spaanse Hacienda. Een absolute aanrader wanneer u een reis boekt naar deze verrassende bestemming.

Golf arrangementen