Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Mallorca golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3560
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3560,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Mallorca

Mallorca

Mallorca, een eiland in het westelijk deel van de Middellandse Zee en het grootste eiland van de Spaanse regio Balearen. Het wordt gekenmerkt door een subtropische Middellandse Zeeklimaat met warme zomers en milde winters.

Palma de Mallorca is de bruisende hoofdstad van dit eiland, met zijn een prachtige jachthaven, mooie pleinen, boulevard en winkelstraten met een gevarieerd en luxe aanbod van winkels. Ook een aanrader is  Puerto Portals, met een ruim aanbod van luxe winkels, gezellige restaurants en bars.

Tip: Wellies restaurant met een uitstekende wijnkaart! Meer info: www.wellies.es

Een eiland met twee gezichten; steile rotsachtige kustformaties in het westen (Cap de Formentor) en de oost en zuidkust worden gekenmerkt door de idyllische baaitjes en strandjes (Calas). Verder mooie duingebieden die door de altijd aanwezige wind continue veranderen. Het binnenland is gevarieerd en biedt  mooie routes, leuke dorpjes en ongerept natuurschoon.

De bekendste stranden van Mallorca liggen aan de zuidkust, in de baai van Palma. Op Mallorca bevinden zich zo’n 20 golfbanen, een ideaal eiland dus voor een weekje golf.

Mallorca, een absolute aanrader voor diegene die golf wil combineren met zon, cultuur en gastronomie. Vooral Palma heeft een uitgebreid aanbod van typische Spaanse eetgelegenheden waar het nog tot laat gezellig is.

Mallorca, een eiland in het westelijk deel van de Middellandse Zee en het grootste eiland van de Spaanse regio Balearen. Het wordt gekenmerkt door een subtropische Middenlandse Zeeklimaat met warme zomers en milde winters.

Palma de Mallorca is de bruisende hoofdstad dit eiland, met zijn een prachtige jachthaven, mooie pleinen, boulevard en winkelstraten met een gevarieerd en luxe aanbod van winkels. Een eiland met twee gezichten; steile rotsachtige kustformaties in het westen (Cap de Formentor) en de oost en zuidkust worden gekenmerkt door de aanwezigheid van vele baaitjes en strandjes (Calas). Verder een aantal mooie duingebieden, die door de altijd aanwezige wind continue veranderen. Het binnenland is gevarieerd en biedt een ruime keuze aan mooie routes, leuke dorpjes en ongerept natuurschoon.

De bekendste stranden van Mallorca liggen aan de zuidkust, in de baai van Palma.

Op Mallorca bevinden zich zo’n 23 golfbanen, een ideaal eiland dus voor een weekje golf.

Bendinat Golf: een mooie bosbaan, een uitdaging voor iedere golfer.

Poniente; een bosbaan met glooiende fairways, wuivende palmbomen en uitdagende waterpartijen. Het sfeervolle clubhuis is een heerlijke afsluiting na uw rondje golf.

Santa Ponsa:  vlak aan zee, mooie gelegen met vele olijf- en amandelbomen, een genot voor iedere golfer.

Een absolute aanrader voor diegene die golf wil combineren met zon, cultuur en gastronomie; Mallorca, mn Palma de Mallorca heeft een uitgebreid aanbod van typische Spaanse eetgelegenheden waar het nog tot laat gezellig is.

Golf arrangementen