Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
La Rioja golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3466
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3466,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

La Rioja

La Rioja

La Rioja: een provincie van Spanje bekend natuurlijk om zijn wijnen, met als hoofdstad Logroño, een stad met ongeveer 145.000 inwoners. La Rioja is een van de belangrijkste wijnstreken van Europa en dankt zijn naam aan de rivieren de Ebro en zijrivier de Rio Oja.

Wie kent niet de wijnen van La Rioja? Deze Spaanse streek met meer dan 500 wijnhuizen staat internationaal bekend om de kwaliteit van de wijnen, die volgens gezegde vaak beter rijpen bij de boer in de kelder dan bij de consument.

Cultuur en wijn vormen samen op zich al een geslaagde combinatie. En als we daar dan de verrassende wereld van de natuur aan toevoegen… La Rioja heeft mediterrane bossen, hoge gebergten, maanlandschappen… en niet te vergeten Calle Laurel bekend om zijn vele tapas restaurantjes, een genot hier een paar avonden rond te lopen en u tegoed doen aan lokale specialiteiten.

Logroño en zijn pelgrims: prachtig is een van de twee bruggen over de rivier Ebro, de uit stenen opgetrokken Puente de Piedra uit de 11e eeuw, waar traditioneel de pelgrims de stad binnen- kwamen. In het oude centrum voel je direct hoe welkom de pelgrims er waren, en nog altijd zijn. Zo bevinden zich op korte afstand van elkaar het Pelgrims Gasthuis en de Pelgrim Fontein.

Golf: deze streek biedt een aantal prachtige banen in een veelal glooiend landschap. De beste banen van de Rioja zijn El Campo de Logroño, Rioja Alta en de op 40 minuten gelegen baan ontworpen door Sergio Ballesteros, Golf Izki. Een absolute aanrader!

Tip: 
Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland, en de hoofdstad van de provincie Biskaja in het noorden van Spanje aan de rivier Nervión. Eveneens is deze stad bekend door zijn ligging aan de pelgrim routes naar Santiago de Compostella. Sinds 1997 heeft deze stad als een van vier steden op de wereld haar eigen Guggenheim museum. Een bezoek meer dan waard tijdens uw golfreis naar dit deel van Spanje.

Golf arrangementen