Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Costa de la Luz - Cádiz golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3458
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3458,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Costa de la Luz – Cádiz

3DGolfvakanties / Europa / Spanje / Costa de la Luz - Cádiz

Costa de la Luz Cádiz

De kust van het licht, zoals de streek van Algeciras, Cádiz tot aan Huelva ook wel genoemd wordt, bestaat uit brede stranden met fijn wit strand die af en toe onderbroken worden door kliffen en rotsen met mooie baaitjes.

Er is nauwelijks massatoerisme – het zijn vooral de Spanjaarden zelf die in augustus hier naartoe trekken – en buiten de zomermaanden is het er rustig. Naast zon, zee en strand kunt u in het binnenland dorpjes en steden bezoeken die hun Moorse karakter hebben weten te behouden. Cultuur, historie en tapas zijn er in overvloed in prachtige steden als Sevilla, Jerez de la Frontera en Cádiz. Maar ook voor de golfer biedt deze regio een groot aantal fantastische uitdagingen.

Golf arrangementen