Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Costa de Almería golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3464
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3464,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Costa de Almería

Costa de Almería

De zonovergoten provincie Costa Almeria ligt in het zuidoosten van Spanje en staat er om bekend de meeste zonuren en minste regen van het land te hebben.

De kustlijn is gevarieerd; ten westen van de hoofdstad Almeria liggen hoogontwikkelde toeristen oorden als Roquetas de Mar en Aguadulce. Prachtige stranden en boulevards zorgen voor een onbezorgd vakantiegevoel.
Ten oosten van de stad is het een stuk rustiger; hier bevindt zich één van Andalusië ‘s meest bijzondere natuurparken, Cabo de Gata. Met ruige vulkanische rotsen die uit zee oprijzen, woestijnachtig landschap en divers wildleven. De Moorse citadel Alcazaba biedt een kijkje in het islamitische verleden van de stad Almeria; ook het kasteel Velez Rubio en de Letreros grot zijn de moeite van een bezoek waard.
Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer bevinden zich hier 6 golfbanen die interessant om te spelen zijn. En ten slotte zorgt zowel de regionale keuken met voornamelijk vis (gamba’s, kreeft en sardientjes) als de internationale keuken (die overal goed vertegenwoordigd is) voor de finishing touch van een heerlijke golfvakantie.

Golf arrangementen