Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Costa Blanca golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3456
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3456,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Costa Blanca

Costa Blanca

De Costa Blanca, ‘de Witte Kust’ dankt zijn naam aan de amandelbloesems, het kalksteen en de parelwitte stranden. De Costa Blanca kent veel drukke, levendige badplaatsen zoals Benidorm en Denia, maar er zijn ook nog rustigere badplaatsen als Calpe en La Villa Joyosa. De Costa Blanca is zeer geschikt voor een mooie Golfvakantie in Spanje.

Ook Alicante is een verrassende stad met een leuke haven, een fort dat over de stad uitkijkt en een mooie boulevard. Het is heerlijk te slenteren in de pittoreske wijken met smalle hellende straatjes, vol met winkeltjes, pleinen en terrassen.
Even zuidelijker in de Costa Calida liggen steden als Murcia en Cartagena, met op korte afstand een groot aantal mooie stranden. Cartagena , een prachtige havenstad, bezienswaardig is de kathedraal Santa María Veja (13e eeuw) en het uitzicht vanaf de ruïne Castillo de la Concepción. Gezelligheid vindt men aan de Calle Isaac Peral, vlak bij het stadhuis.
Voor de enthousiaste golfer biedt de Costa Blanca een grote variëteit aan banen. In de omgeving van Denia vindt u een aantal prachtige banen, o.a. Oliva Nova en La Sella. Maar ook bij Alicante en Benidorm liggen een aantal interessante en uitdagende banen zoals Bonalbe, Las Colinas en Alicante golf. In de zuidelijke regio Murcia liggen inmiddels een grote verscheidenheid aan banen. O.a. La Manga, Peraleja Golf, El Valle Golf Resort en Hacienda del Ãlamo
In vele opzichten zijn de Costa Blanca en de Costa Calida een ideale bestemming zomer en winter.

Golf arrangementen