Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Gran Canaria golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5185
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5185,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Gran Canaria

Gran Canaria

Een verkoelende wind, zodat het ook in de zomer het nooit echt te warm is om te golfen. Tel hierbij op dat Gran Canaria de laatste jaren enkele goede nieuwe golfbanen heeft gerealiseerd met nog enkele banen in aanleg en we hebben het hier over de golfbestemming bij uitstek, het hele jaar!

Ten noorden van de luchthaven vindt u de oudste club van Spanje, Real Club de Golf de Las Palmas. Hier ligt hotel Bandama, direct aan de baan. Een glooiende, oude baan in een prachtige omgeving met enkele dorpjes om de hoek met typisch Spaanse restaurants. In dit deel van Gran Canaria merkt u nog altijd weinig van het toerisme.

El Salobre, biedt twee keer 18 holes ( Old en New ) . Een baan met een geheel andere filosofie. Vanaf het moment dat u op de parking arriveert bent u hier de gast. Uw golftas wordt uit handen genomen en uw buggie wordt klaargezet. Na afloop van uw rondje golf op deze niet makkelijke en glooiende banen vindt u uw clubs weer keurig schoongemaakt terug.

Golf Maspolomas, gelegen tegen de duinen met regelmatig een prachtig uitzicht over deze duinen richting zee. Deze vrij vlakke baan is zelfs op de warmere dagen een genot om te spelen vanwege de zeewind die regelmatig over de baan waait.

Meloneras Golf, aantrekkelijke golfbaan met enkele spectaculaire hotels aan zee. Goed uitgerust clubhuis met groot terras en goede keuken en uitgebreide golfshop.  Indien u verblijft in Lopesan Villa Del Conde Resort speelt u hier voor een aantrekkelijk tarief.

Maar Gran Canaria biedt meer; een prachtige ongerepte natuur in het binnenland met schilderachtige dorpjes. Al sinds de 15e eeuw wordt hier aan wijnbouw gedaan en u vindt er dan ook vele bodega’s waar u welkom bent om te komen proeven of  zelfs in enkele bodega’s welkom bent voor lunch of diner. Een bezoek aan de ”old town” van Las Palmas met zijn authentieke tapasbarretjes is een must.