Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Spanje golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
418
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-418,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Spanje

Spanje

Spanje is samen met Portugal één van de meest bezochte landen voor een golfvakantie. Een land van contrasten en een grote verscheidenheid aan landschappen en klimaat.

De meest belangrijke concentraties van golfbanen liggen langs de diverse kusten van de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan.

De gebieden rond Alicante, Murcia en Malaga bieden in de winter over het algemeen een gunstiger klimaat dan de banen rond de Zuid Spaanse stad Huelva, de Costa de la Luz. Dit is een direct gevolg van de ligging aan de zwoele Middellandse zee of de meer omstuimige Atlantische oceaan.
Kiest u voor de Canarische eilanden of Tenerife dan bent u gedurende de winter vrijwel altijd verzekerd van een heerlijk golfklimaat.
De Spaanse keuken is net zo afwisselend als het land zelf, hier maakt men veel gebruik van olijfolie en knoflook. In de kustgebieden vormen visgerechten en schaaldieren vaak het hoofdbestanddeel van de maaltijd. Laat u verrassen door de typische Spaanse tapa`s (kleine Spaanse voor- of tussengerechten) in een gezellige bar. Kortom, Spanje een land van grote contrasten en een enorm aanbod aan prachtige golfbanen.
Wij selecteerden voor u een groot aantal  interessante arrangementen langs de Costa`s, van Noord Spanje tot aan de Costa de la Luz. En natuurlijk niet te vergeten de veel zuidelijker gelegen eilanden Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife.