Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Porto e Norte golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3489
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3489,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Porto e Norte

Porto E Norte

Golf in Porto e Norte en omstreken: Ontdek het andere Portugal

Porto e Norte, men zou wel eens kunnen zeggen dat de wieg van Portugal in deze regio heeft gestaan, en het rijke culturele erfgoed vertelt over zijn edele en zeer oude oorsprong.

Het is een bergachtig gebied, met steile hellingen begroeid met bladrijke vegetatie, rivieren en natuurparken. Uit dit gebied komt veel graniet waarmee in deze regio veel religieuze en historische monumenten zijn gebouwd. Religieuze monumenten als de Romaanse kapellen en Baroktempels, en historische overleveringen zoals die in Guimarães – waar de wieg stond van de “vader” van Portugal – in de vorm van talloze herenhuizen en paleizen met het wapen des vaderlands, waar de bezoeker ontvangen wordt met aristocratische gastvrijheid.

De regio wordt ook gevormd door de grote waterloop die haar doorkruist – de droomachtig mooie Douro, met een wijndal, uitgeroepen tot werelderfgoed. Weet u wat Douro betekent? U moet weten dat de rivier de naam “gouden” heeft, om te kunnen begrijpen dat in het amfitheater van haar oevers, de vermaarde zonnige Portwijn wordt geproduceerd, en dan begrijpt u ook de gouden gloed die de stad heeft waar de rivier in zee uitmondt: Porto, waarvandaan de wijn vertrekt om de wereld te veroveren.

Dat deze oude stad de naam aan de Portwijn gaf en aan Portugal, is een feit. De reizen door de hele wereld en de uitwisseling van handelsgoederen, hebben geleid tot prachtige erfgoederen, een burgerlijk en hartstochtelijk tempo, dat aan alles emotie geeft. Ook de stad zelf is werelderfgoed en ligt genesteld in de armen van haar geliefde, de rivier die haar omarmt… Misschien is het wel daarom dat de bezoekers Porto in hun hart sluiten… wanneer zij op elke hoek haar charme tegenkomen.

Ook op golfgebied heeft deze regio zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, niet voor niets vinden steeds meer golfers hun weg naar een aantal prachtige banen rondom Porto.

Bekende banen in deze regio:

Vidago Palace : Ontworpen door Cameron & Powel. De eerste negen holes gelegen in de Vidago Valley zijn redelijk vlak. De laatste 4 holes tegen de heuvels en bieden fantastische vergezichten.

Estela Golfclub: een fantastische links baan, home of Portugese Open in 1991, met prachtige vergezichten over zee. De wind kan hier een behoorlijk lastige factor zijn voor iedere golfer.

Amaranthe Golf : op ongeveer 40 minuten van Porto in een heuvelachtig gebied, Geen eenvoudige baan, en het gebruik van een buggy is aan te bevelen.

Andere banen in deze regio zijn: Oporto Golf Club & Ponte de Lima

Naast de op deze website geboden arrangementen verzorgen wij ook op maat uw droomreis naar Porto, met andere hotel in de regio. Enkele goede suggesties zijn Axis Ponte de Lima Golf Resort en Hotel Casa Da Calcada in Amarante.

Golf arrangementen