Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Madeira golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3566
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3566,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Madeira

Portugal - Madeira

Madeira

Een eiland in bloemen het gehele jaar door, dit dankt het eiland aan het plezierige klimaat. Gemiddelde temperaturen in de zomer liggen rond de 22 graden en 16 graden in de winter. Madeira’s kleurrijke landschap vindt u terug in een zeer gevarieerde en karakteristieke gastronomie van verse visspecialiteiten als zwaardvis en tonijnsteaks.

Ook voor vlees staat dit eiland bekend om zijn beef kebab in laurier en varkensvlees gemarineerd in wijn en knoflook. En niet te vergeten de Madeirawijn als aperitief of digestief. Maak een dagtocht naar Santana, de belangrijkste stad in het noorden, waar de moderne invloeden het hier niet winnen van de traditie. U vindt hier de authentieke “Palheiros”, traditioneel rietgedekte huizen in bonte kleuren waarvan sommige openstaan voor bezoek.

Madeira: Een eiland wat niet mag ontbreken op uw wereldreis langs de golfbanen.

Palheiro Golf:
 Een prachtige 18 holes Championship baan gelegen op 15 minuten van Funchal. Architect: Cabell B. Robinson. Op deze sensationele baan geniet iedere golfer een ware uitdaging, hoog boven de baai van Funchal. Een mooi, traditioneel ontworpen clubhuis met veranda vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Funchal zijn een perfecte spot voor een drankje na een rondje golf.
 

Santo da Serra Golf: Mooie en uitdagende 27 holes baan, ontworpen door Robert Trent Jones waar ieder jaar de Madeira Open wordt gespeeld, onderdeel van de Europese PGA Tour. Verdeeld over 3 x 9 holes, Machico, Desertas en Serras alle in een prachtige natuurlijke omgeving en vrijwel geen bebouwing rond de baan. Vanaf verschillende holes heeft u prachtige vergezichten op de omringende bergen, valleien de prachtige kustlijn en zee. Een buggy is aan te raden op deze baan.

 
Porto Santo Golfe: Fantastische 18 holes baan in een stukje ongerepte natuur ontworpen door Seve Ballesteros. Gelegen op het eilandje voor de kust van Madeira. Informeer naar de mogelijkheden deze baan te spelen tijdens uw bezoek aan Madeira.

Golf arrangementen