Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Lissabon - Porto golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3495
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3495,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Lissabon - Porto

Portugal, en dan met name Lissabon en Porto lenen zich uitstekend als combinatie reis om naast enkele mooie rondjes golf de 2 belangrijkste steden van dit land te bezoeken.

Sinds de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia.com beide steden in hun netwerk heeft opgenomen is zo’n dergelijke reis eenvoudig via onze organisatie te realiseren. U vertrekt bijvoorbeeld richting Porto, haalt hier uw huurauto op om die vervolgens een week later in Lissabon op de luchthaven weer in te leveren. De autorit langs de kust brengt u langs enkele kleine authentieke plaatsjes als Coimbra en Obidos waar ook nog eens enkele prachtige golfbanen liggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Praia del Rey of Royal Obidos, een genot deze banen te spelen.

Onze golfarrangementen zijn zodanig opgebouwd dat u naast golf voldoende tijd overheeft om deze historische steden als Lissabon en Oporto, bekend om z’n Portwijnen te bezoeken. Maar onze arrangementen zijn natuurlijk ook in overleg met u geheel op maat aan te passen.

Tip: mocht u kiezen voor zo’n dergelijke combinatie reis heeft u de ultieme kans om in 1 week drie spectaculaire banen direct aan de Atlantische Oceaan te spelen. Nml. the Oitavos, Royal Obidos en Estela Golfclub nabij Porto.

Golf arrangementen