Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Lissabon-Alentejo golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3482
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3482,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Lissabon-Alentejo

Lissabon-Alentejo

Lissabon-Alentejo, een uitzonderlijke omgeving voor een paar ontspannen rondjes golf, op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon. De verschillende banen in deze regio bieden u uitstekende condities voor een heerlijk weekje of lang weekend golf. Of u nu verblijft in het kleine vissersplaatsje Sesimbra, een pittoresk baaitje direct aan de Atlantische Oceaan of op het schiereiland Troia, overal bent u verzekerd van prachtige witte stranden en rust

Een ander belangrijk stadje in deze streek is Setúbal, gelegen aan de oever van de rivier de Sado waar lange tijd visserij de belangrijkste inkomsten was, en dan met name sardines. Geniet hier van een keuze aan heerlijke restaurants, of maak een catamaran tocht over de rivier op zoek naar de dolfijnen kolonie die deze rivier als hun thuis heeft gekozen.

Een grote verscheidenheid aan banen, biedt uitdaging voor iedere golfer. Zo liggen de banen van Aroeira vrijwel direct aan het strand van Fonte da Tela. Golf de Montado ontworpen door de Portugese architect Duarte Sottomayor op nog geen 10 minuten van Setúbal, een uitdaging voor iedere golfer. Quinta do Peru is de laatste aanwinst in deze regio, gelegen in Azeitão, een baan met een prachtige layout. Veel bomen, natuurlijke vegetatie en mooie vergezichten over de omgeving inclusief de prachtige Arrábida hills.

Aan de zuidkant van de rivier Sado ligt Troia, een mooi schiereiland wat feitelijk al behoort tot de Alentejo, het bekendste wijngebied van Portugal. Hier ligt een werkelijk prachtige baan, geheel aan zee, lang behorende tot de 10 mooiste banen van Portugal. U bereikt Troia over land of via een snelle ferry overtocht vanuit Setúbal.

Dit gebied is een aanrader voor diegene die houden van rust, strand en authentieke visgerechten en tevens niet ver weg van Lissabon of het stadje Evora, rijk aan cultuur en centrum voor meer culinair genot.

Golf-Tip: Onlangs opende niet ver van Comporta een prachtige nieuwe “parel” als duinbaan. Comporta Dunes, mooi verscholen in een woud van dennenbomen,
niet ver van zee. Deze regio heeft alles in zich een aantrekkelijke nieuwe bestemming te worden in Portugal. Met meer banen in de toekomst.

Golf arrangementen