Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Lissabon - Cascais golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3492
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3492,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Lissabon – Cascais

Estoril - Cascais

Vanwege de ligging net buiten Lissabon, het jaarronde milde klimaat, het verfijnde amusement en haar reputatie als voormalige toevluchtsoord voor koningen, wordt de Costa do Estoril / Cascais ook wel de ``Portugese Rivièra`` genoemd. Schitterende landhuizen en een sfeer van glamour, die men vandaag de dag nog steeds voelt, getuigen van deze tijd.

Het elegantste strand was dat van Tamariz, gelegen aan het einde van de tuinen van het Casino. Cascais was een vissershaven die zich door de aanwezigheid van de laatste koningen van Portugal ontwikkelde tot een elegante badplaats. De straten, waar u heerlijk kunt flaneren, de sfeervolle hotels en restaurants en het uitzicht op de jachten langs het strand, maken van Cascais een betoverend geheel.

De kustweg, met vele restaurantjes vlak aan zee, leidt u naar het prachtige panorama van het strand van Guincho, dat wordt omlijst door het Sintra-gebergte. Dankzij de hoge golven is dit strand één van de beste locaties van Portugal om te surfen en windsurfen. Voor de golfliefhebber zijn er voldoende banen in de directe omgeving waar u prachtig kunt spelen.

Tip:  Oitavos Dunes, een fantastische “links” baan, een absolute uitdaging voor iedere Golfer!

Golf arrangementen