Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Centro de Portugal golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3486
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3486,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Centro de Portugal

Centro de Portugal

Centro de Portugal biedt een schitterend en uiteenlopend natuurschoon. Gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Serra de Montejunto verbindt Oeste de zee met het platteland, waardoor een aangenaam klimaat ontstaat.

De talloze wijngaarden, die zeker het bezoeken waard zijn, maken Centro de Portugal een van de grootste wijnregio’s van Europa. In Peniche, de meest westelijk gelegen stad van Europa, vindt u de grootste haven met traditionele visvangst van het land. Geniet er van de lekkere vis, bewonder het prachtige landschap of neem een duik in de zee langs een van de buitengewoon mooie stranden. Naast de visgerechten zijn ook de vleesgerechten befaamd in deze streek en zeker het proberen waard!
De regio biedt ook verschillende warmwaterbronnen waar u heerlijk kunt ontspannen en u laten verwennen in de kuuroorden. Verder  zijn er diverse opgravingen te bezichtigen en talloze musea te bezoeken, snel zult u zich er niet vervelen.
De banen Praia d’el Rey, Campo Real, Royal Obidos en Bom Sucesso maken Centro de Portugal inmiddels tot een uitdagende bestemming voor golfliefhebbers.

Golf arrangementen