Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Portugal golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
423
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-423,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Portugal

Portugal

Een land met een lange, rijke historie, een overvloed aan natuurschoon en kunst en historische bezienswaardigheden. Maar voor u als golfer een land met een onbegrensde hoeveelheid aan prachtige golfbanen. Een verscheidenheid aan interessante landschappen, groene glooiende heuvels, kurk- en olijfboomgaarden, korenvelden en in de lente geurende bloemenvelden.

Culinair zal het u in Portugal ook aan niets ontbreken. De meeste gerechten worden bereid met olijfolie en veel kruiden. Het is een eenvoudige boerenkeuken met ongecompliceerde verse vis- of vleesgerechten. ‘s Middags en ‘s avonds wordt er uitgebreid gegeten met een goede wijn uit het noorden of een heerlijke locale rosé wijn uit de dalen van de Douro en de Dao of Alentejo vormen de perfecte combinatie met de locale keuken.

Wij selecteerden voor u enkele interessante arrangementen in of rond Cascais, of een leuk cityhotel in de hoofdstad Lissabon voor een shortbreak. Voor de meer zonminnende golfers bieden wij een uitgebreide keuze aan arrangementen in de Algarve.

Voor rust en een prachtige natuur zijn Madeira en de Azoren een ware ontdekking voor u, met enkele prachtige uitdagende golfbanen.

Tevens bestaat op Madeira de mogelijkheid te spelen op de mooie baan van Porto Santo, een eilandje voor de kust van Madeira. Deze baan was reeds meerdere malen host van de Madeira Open.

No Comments

Leave a Reply: