Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Noord Ierland golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5527
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5527,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Noord Ierland

Noord Ierland

Noord Ierland is een prachtig land, gelegen op de “fringe” van Europa, met slecht 1,8 miljoen inwoners, een natuurlijk groen landschap, cultuur en een groot aanbod aan golfbanen jong of oud, die eenvoudig hun weg vinden naar top posities op de lijsten van beste golfbanen van de wereld.

Noord Ierland speelt dan ook al lang geen tweede viool meer als het gaat om golfbestemming in vergelijk met Schotland, door de sterke ontwikkeling van nieuwe maar ook bestaande banen. Bekende oude banen o.a. zijn Royal Belfast  en Royal County Down een uitdagende links baan aan de noord oost kust van Ierland. Maar ook in Noord- Ierland liggen prachtige banen als de Royal Portrush, Portsteward en Castlerock Golf Club. Maar wat dacht u van Holywood Golf Club, de “Home” Club van Rory Mcllroy of Ardglass Golf Club, ook twee pareltjes om te spelen

Van kust tot kust is Ierland een droom voor iedere golfer, met lokale charme en onvergetelijke vergezichten over de Oceaan op de vele Links banen.

Vanwege het grote aanbod aan accommodaties, banen  en de vele verschillende wensen van onze klanten bieden wij Noord Ierland uitsluitend “op maat” aan. Of u nu op een vaste plaats wenst te verblijven of een kleine rondreis door Ierland wenst te maken. Voor individuele , vriendenclubjes , businessclubs, competitie teams , service clubs, voor ieder een voorstel op maat en naar uw wens.

Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag offerte aan, en laat u verrassen door deze adembenemend mooie golfbestemming en vriendelijke bevolking.

No Comments

Leave a Reply: