Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Noord Cyprus golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3559
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3559,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Noord Cyprus

Noord Cyprus

Een zonnig eiland gelegen in het prachtige heldere water van de Middellandse Zee, slechts 50 km van Turkije en 250 km van Israel. Na Sicilië en Sardinië het 3e grote eiland in de Mediterranean.

De bevolking van Noord Cyprus staat garant voor een vriendelijk ontvangst, in een nog veelal ongerepte omgeving met mooie rustige stranden. Verder vele historische bezienswaardigheden als Gotische kerken, kastelen en ruïnes met Brits Koloniale architectuur. Een eiland vol met historie, als gevolg van de vele bezettingen door buitenlandse culturen, zoals Egypte, Syrië, Perzië en de Romeinen.
Verder kunt u tijdens uw verblijf op dit deel van het eiland genieten van een mooie natuur, duiken in de kristal heldere wateren rond Kyrenia of het hele jaar profiteren van het heerlijke klimaat voor golf.
En natuurlijk genieten van de locale keuken “ Mezes “ , of een aantal mooie rondjes golf op de prachtige baan van Korineum Golf & Country Club. Een absolute uitdaging voor de geoefende golfer, gelegen in een natuurlijke omgeving. Wat te denken van Hole nr. 13, een uitdagende Par 3. Of Hole nr. 14 waar u van boven af de heuvel een fantastisch uitzicht heeft over de baan en naar zee.

Golf arrangementen

No Comments

Leave a Reply: