Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Marrakech golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3518
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3518,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Marrakech

Marrakech

Wie Marrakech niet heeft gezien, zo luidt het gezegde, heeft Marokko niet gezien. Deze Rode stad met een 12 kilometer lange stadsmuur ligt op een hoogte van 450 meter in een oase van dadelpalmen, sinaasappel en olijfbomen. Mooi gelegen aan de voet van het Atlas gebergte biedt deze stad u een hoeveelheid aan cultuur, natuur en natuurlijk golf.

Van September tot en met Juni biedt Marrakech een aangenaam golf klimaat. Een bezoek aan het beroemde plein Jmna El Fnaa met veel vertier in de avond mag tijdens uw bezoek zeker niet worden vergeten.

Golfbanen Marrakech:

Golf Club Palmeraie: slingert zich tussen vele palm- olijfbomen en 7 waterpartijen door. Van november tot en met januari speelt u tussen de palmbomen met uitzicht op de vaak prachtig besneeuwde toppen van de Atlas.

Royal Golf de Marrakech: uit 1923. Gelegen in een oase van vrede en rust, al jaren één van de favoriete banen van Koning Hassan II. Inmiddels is deze baan uitgebreid tot 27 holes, en heeft het een onlangs een prachtig clubhuis geopend. Een aanrader voor uw eerste ronde in Marrakech.

Golfclub Amelkis: Een Amerikaans design tussen woestijn en olijfbomen, met het prachtige Atlasgebergte op de achtergrond. Lange en moeilijke fairways, uitdagend. Hier gaat u zeker een keer naar terug.

Samanah Country Club: geopend in 2008 en in 2009 uitgeroepen tot beste Golf Development van dat jaar. Ontworpen door Nickaus Disign, biedt deze baan een enorme uitdaging voor iedere golfer. Een mooie aanvulling voor de keuze aan banen in Marrakech.

Al Maaden Golf Resort: aan de voet van het Atlasgebergte, ligt deze door Kyle Phillips ontworpen baan, waar vlaktes en relief elkaar afwisselen. Geopend begin 2010, en goed te spelen voor golfers van ieder niveau. Een Marokkaanse oase met een lichte “touch” van een linksbaan met vele bunkers.

Voor u selecteerde wij vier Hotels waar u op uitstekende wijze de sfeer van deze stad van de Berbers kunt proeven. Binnenkort voegen wij nog meerdere hotels toe aan ons programma !

Golf arrangementen