Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Agadir golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3514
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3514,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Agadir

Agadir

Agadir: de hoofdstad van de Sousse regio en met zijn uitgestrekte kustlijn van wel meer dan 10 kilometer witte stranden de belangrijkste badplaats van Marokko. In en net buiten Agadir liggen in 5 verschillende golfbanen, waaronder enkele prachtig direct aan zee. Een uitstekend keuze dus voor de golfer die zon, strand en een aantal rondjes golf wil combineren.

Golfbanen Agadir:

Golf Les Dunes Agadir: 6 kilometer buiten Agadir bevindt zich deze mooie 27 Holes baan, gelegen in een woud van eucalyptus, vele palmen met tevens 4 mooie waterpartijen. De baan bestaat uit 3 x 9 holes met ieder zijn specifieke karakter en moeilijkheidsgraad. U kunt er hier zeker van zijn dat al uw verschillende ijzers uit de tas moeten.

Golf Du Soleil: Gelegen naast Les Dunes, biedt deze baan u 27 Holes onderverdeeld in rood, blauw en geel. Een werkelijk prachtige baan met vele palmen, eucalyptus en argan bomen symbool voor de Marokkaanse tradities. Verder maken enkele waterpartijen deze baan een ware uitdaging.

Golf de L’Océan: Nieuwe 27 Holes golfbaan ontworpen door Belt Collins, dicht bij de andere banen van Agadir, in een uitgestrekt gebied van meer dan 100 hectaren. Mooie brede farways, prachtige greens en omringd door eucalyptusbomen aan de Souss rivier.

Royal Golf d’ Agadir: 4 kilometer buiten Agadir biedt deze originele 9 holes baan u een vriendelijke omgeving in een geurende vegetatie van pijnbomen, eucalyptus en mimosa. Fijne details maken uw rondje golf tot een onvergetelijke.

Golf arrangementen