Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Toscane golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5830
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5830,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Toscane

Toscane

Toscane, rijk aan rode aarde en prachtige heuvels, bekend van zijn wijnen, schrijvers en artiesten die zich door deze omgeving lieten inspireren. Wat dacht u van een bezoek aan de bekende steden Florence, Pisa, Siena en Lucca, vol met historische gebouwen, leuke straatjes en gezellige pleintjes. Wie kent ze niet, de heerlijke Chianti’s en olijfolie’s die hier vandaan komen. Voldoende redenen om een bezoek aan deze regio te combineren met een aantal rondjes golf.

De Golfbanen:

Montecatini, klassieke Italiaanse baan in het hart van Toscane in een prachtige heuvelachtige omgeving. Florence, Pistoia, en Lucca zijn niet ver weg. Een niet eenvoudige afwisselende baan, met 2 waterpartijen die zorgen voor een extra uitdaging van dit rondje golf. Verder een heerlijk terras voor smaakvolle lunch met een goed glas wijn.

Golfclub Poggio Dei Medici, op 25km afstand van Florence in een mooi glooiend landschap biedt deze baan goede mogelijkheden voor de beginnende en geoefende golfer.

Golfclub Toscane Castelfalfi, prachtige baan in een typisch heuvelachtige Toscaanse omgeving. 2 fantastische uitdagende finishing holes 09 en 18 richting de oude “ Castello “

Royal Golf La Bagnaia: fantastische nieuwe baan ontworpen door Robert Trent Jones Jr, net buiten Sienna met een aantal uitdagende holes in het typische Toscaanse landschap. Verder een mooi clubhuis en uitstekend hotel, een aanrader!

La Pavoniere, op 3km van Prato, ligt deze mooie baan in goede harmonie met zijn omgeving. Toscaanse cipressen, natuurlijke obstakels en afwisselende waterpartijen. Een genot voor de iets meer geoefende golfer.

Florence Golf Club Ugolino, geopend in 1933 en biedt iedere golfer een fantastische dag. Alhoewel een korte baan biedt hij voldoende uitdaging, lange Par 3holes afgewisseld met enkele korte Par 4. Vanwege de heuvelachtige ligging is een buggy aan te raden.

Overige golfbanen waar wij voor u starttijden kunnen reserveren zijn oa. : Versillia Golfcourse, Punta Ala
en Cosmopolitan Golf Course.