Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Italie golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3573
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3573,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Italie

Italie

Een golfbestemming in opkomst met een ongekend aanbod, in meestal nog authentieke sfeer. Alhoewel golf in Italië nog lange tijd was voorbehouden aan een geselecteerd publiek, zien wij de laatste jaren meer en meer mogelijkheden voor een mooien en betaalbare golfvakantie.

De golfsport groeit enorm, uiteraard zullen de goede prestaties van o.a. de Molinari broers en Matteo Manaserro de afgelopen jaren daar aan hebben bijgedragen. In snel tempo worden nieuwe banen ontwikkeld en zijn er hotels die zich meer richten op de buitenlandse golfer.

Wij lieten alvast onze keuze vallen op een aantal gebieden, waar u kunt genieten van het echte Italië, rijk aan cultuur, wijn, golf en natuurlijk de  heerlijke keuken.

Wat dacht u van Toscane, Piëmonte, Emilia Romagna of bijvoorbeeld Sicilië met enkele fantastische golfbanen. Allen prachtige bestemmingen, en eens iets geheel anders dan Spanje of Portugal.

Heeft u een interesse in een golfreis of een ander arrangement naar een ander deel van Italië, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst met een offerte op maat.