Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Ierland golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3343
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3343,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ierland

Ierland

Ierland is een prachtig land, gelegen op de “fringe” van Europa, met slecht 5 miljoen inwoners, een natuurlijk groen landschap, cultuur en een groot aanbod aan golfbanen jong of oud, die eenvoudig hun weg vinden naar top posities op de lijsten van beste golfbanen van de wereld.

Ierland en Noord Ierland spelen dan ook al lang geen tweede viool meer als het gaat om golfbestemming in vergelijk met Schotland, door de sterke ontwikkeling van nieuwe en bestaande banen. Bekende banen zijn o.a. Royal Portrush, St Patrick Links, Royal Dublin Golf, Royal Belfast en Royal County Down een uitdagende links baan aan de oost kust van Noord Ierland. Verder in Noord Ierland liggen o.a. nog  prachtige banen als Portstewart en Castlerock Golf Club

Advies: Heeft u plannen om één van de Top 10 banen in Ierland te gaan spelen, dan dient u vaak ver vooraf te boeken. Soms al meer dan een jaar vooruit zijn sommige banen volgeboekt.

In het noord- en zuidwesten van Ierland liggen banen als Ballyliffin, Rosses Point, Tralee , Waterville, Dooks. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige banen Ballybunion Old en Cashen, een absolute must als u in de Killarney regio verblijft. Wanneer u kiest voor Cork, zijn Old Head of Kinsale en Fota Island een absolute aanrader. Adare Manor, host of the Ryder Cup 2027 behoort ook tot de mogelijkheden mits u natuurlijk ver vooraf boekt.

Een aantal bekende Parkland banen lokken de golfer steeds vaker weg van de uitdagende, winderige Links banen naar de in het binnenland gelegen banen als bijvoorbeeld Mount Julliet, Druids Glen, Carton House en natuurlijk de klassieke K Club,- host van de Ryder Cup in 2006

Vanuit Nederland zijn er goede vluchtverbindingen met Dublin, Cork en het meer noordelijk gelegen Belfast. Allen ideaal als uitvalsbasis voor uw golfreis. Andere aanraders voor verblijf zijn Killarney en Derry.

Van kust tot kust zijn Ierland en Noord Ierland een droom en uitdaging voor iedere golfer. De lokale charme en vaak onvergetelijke vergezichten over de oceaan vanaf de vele links banen maken uw reis tot een unieke ervaring.

Vanwege het gevarieerde aanbod aan accommodaties en de verschillende wensen en budgetten van onze klanten bieden wij Ierland uitsluitend “op maat” aan. Of u nu op één locatie wenst te verblijven of een kleine rondreis door Ierland wenst te maken, wij maken dit allemaal mogelijk. Uitdagende bestemming voor echtparen, vriendenclubjes, businessclubs, competitie teams, Service Clubs, voor ieder een voorstel op maat en naar uw wens.

Interesse? Informeer dan telefonisch naar de mogelijkheden of vraag offerte aan, en laat u verrassen door deze adembenemend mooie golfbestemming en vriendelijke bevolking.

Goed om te weten

Land
Ierland
Gesproken taal
English
Valuta
Euros (EUR)
Tijdzone
(UTC)

No Comments

Leave a Reply: