Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Ierland golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3343
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3343,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ierland

Ierland

Ierland is een prachtig land, gelegen op de “fringe” van Europa, met slecht 5 miljoen inwoners, een natuurlijk groen landschap, cultuur en een groot aanbod aan golfbanen jong of oud, die eenvoudig hun weg vinden naar top posities op de lijsten van beste golfbanen van de wereld.

Ierland speelt dan ook al lang geen tweede viool meer als het gaat om golfbestemming in vergelijk met Schotland, door de sterke ontwikkeling van nieuwe maar ook bestaande banen. Bekende oude banen o.a. zijn Royal Dublin Golf en Royal County Down een uitdagende links baan aan de noord oost kust van Ierland. Maar ook in Noord- Ierland liggen prachtige banen als de Royal Portrush, Portsteward en Castlerock.

In het noord- en zuidwesten van Ierland liggen banen als Ballyliffin, Rosses Point, Tralee , Waterville , Dooks en natuurlijk niet te vergeten de prachtige banen Ballybunion Old en Cashen. Een absolute must als u in de Killarney regio verblijft. En kiest u voor Cork, dan zijn Old Head of Kinsale en Fota Island een absolute aanrader!

Een aantal bekende parkland banen lokken de golfer regelmatig weg van de vaak uitdagende, winderige Links banen naar de in het binnenland gelegen banen als Mount Julliet, Druids Glen, Powerscourt GC of relatieve nieuwkomer de K Club, gastheer van de Ryder Cup in 2006.

Van kust tot kust is Ierland een droom voor iedere golfer, met locale charme en onvergetelijke vergezichten over de Oceaan op de vele Links banen.

Vanwege het grote aanbod aan accommodaties en de vele verschillende wensen van onze klanten bieden wij Ierland veelal “op maat” aan. Of u nu op een vaste plaats wenst te verblijven of een kleine rondreis door Ierland wenst te maken. Voor individuele , vriendenclubjes , businessclubs, competitie teams , service clubs, voor ieder een voorstel op maat en naar uw wens.

Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag offerte aan, en laat u verrassen door deze adembenemend mooie golfbestemming en vriendelijke bevolking.

Goed om te weten

Land
Ierland
Gesproken taal
English
Valuta
Euros (EUR)
Tijdzone
(UTC)

No Comments

Leave a Reply: