Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Peleponnesos golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5459
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5459,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Peleponnesos

Griekenland - Peleponnesos

Peleponnesos

De Peleponnesos is het grootste schiereiland van Griekenland en ligt ten zuiden van het Griekse vaste land. Het is vooral bekend om zijn vele opgravingen, een overwegend groen eiland met rijke flora en fauna en kilometerslange stranden. De overgang van het bruisende vaste land van Griekenland naar de Peloponnesos is overweldigend van de drukte naar geuren van tijm en kleuren van oleander. Het eiland is met twee bruggen verbonden met het vaste land door bruggen bij Korinthos en Rio.

Het biedt een bergachtig landschap met toppen tot meer dan 2000 meter. Vruchtbare akkers liggen tussen de bergketens. De Peleponnesos is onderverdeeld in landstreken. Enkele benamingen waren al bekend in de oudheid, b.v Argolis, Arkadia en Lakonia. Maar ook plaatsnamen zoals Olympia, Sparta, Epidaurus, Mystras en Mycene.

Alhoewel Griekenland weinig historie heeft in Golf, zijn er de laatste jaren toch wel goede ontwikkelingen in Griekenland op dit gebied. En als Troon Golf ergens zijn handtekening onder zet in samenwerking met de Starwood Hotel Group zal u hier aan service en kwaliteit niets ontbreken. Een nieuwe fantastische Golf uitdaging op 2 geheel verschillende 18Holes banen wacht op u.  In de zomer vliegt Transavia.com rechtstreeks naar Kalamata, maar inmiddels is de verbinding over de weg vanuit Athene ook enorm verbeterd.