Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Kreta golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5458
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5458,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Kreta

Griekenland - Kreta

Kreta

Het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland, Na Athene is het qua cultuur ook nog eens één van de meest interessante bestemmingen in Griekenland. Op dit eiland is het vrijwel zomer van eind maart tot november.
Drie berg-massieven beheersen het eiland met in het westen de “Witte bergen” met de bekende 18 km lange Samariakloof. Overblijfselen van het Minoïsche tijdperk in Knossos, Spinalonga en de vele gebouwen uit het Venetiaanse en Turkse tijdperk bieden u naast golf, natuur en strand een perfecte afwisseling voor een aantrekkelijke vakantie.

Tien jaar geleden is op slechts 7 km van Hersonissos deze eerste 18 Holes baan op Kreta aangelegd. Onlangs heeft men deze baan volledig aangepast, en is een genot om meerdere malen in de week te spelen.

The Crete Golf Club, een uitdagende baan voor ieder niveau golfer, zeker nadat deze in 2015 gheel is aangepast.  Gelegen in een ruige bergachtige  omgeving met enkele prachtige vergezichten op zee. Rotspartijen afgewisseld door olijfbomen maken dat deze baan in goede harmonie is met zijn omgeving. Verder een mooi clubhuis , hotel  met terras voor een prachtig uitzicht over de baan.

Een absolute aanrader als u op zoek bent naar een bestemming, geheel anders dan de meer bekende  golfbestemmingen als Portugal en Spanje.