Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Cote Opale golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5402
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5402,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cote Opale

Cote Opale

In Noordwest Frankrijk, even ten zuiden van Calais ligt de Cote d’Opale met de bekende plaatsen Hardelot en Le Touquet. De melkachtige, bleekblauwe weerschijn van de zee verklaart de naam van dit gebied. De kust bestaat uit hoge, witte krijtrotsen en lange stranden met prachtige weidse uitzichten. Bij helder weer kunt u eenvoudig de Britse kust zien. In het binnenland treffen we oude loofbossen aan in een glooiend landschap. Een bijzonder karakteristieke streek waar de visvangst nog steeds een belangrijke bron van inkomsten is. Mocht u dan ook besluiten dit gebied te bezoeken, kunt u zich verheugen op heerlijke verse vis, culinaire hoogstandjes in combinatie met een goed glas wijn.

Golfbanen:
Hardelot: Les Pins:
Een traditionele lay-out van de baan, door een prachtig naaldbos. Een goede uitdaging voor iedere golf. Volgens de professionals een fantastische klassieke stijl.

Hardelot: Les Dunes:
Een meer moderne lay-out dan Les Pins, mooie afwisselend holes door bossen en de prachtige duinen.

Le Touquet – La Mer:
Een van de meest bekende banen in deze omgeving gelegen tussen de stad en het prachtige strand. Een absolute uitdaging onder alle weerscondities. Minimum HCP eis 24/28

Le Touquet – La Foret:
Een mooie bosrijke omgeving, hier geven de naaldbomen een goede bescherming tegen de invloed van de zee. Een goed alternatief ten opzicht van de uitdaging van La Mer.

Le Touquet – Le Manoir:
Een 9 holes golfbaan om niet te onderschatten en perfect om alvast op te warmen voor de dagen die gaan komen op de overige banen in deze regio.

Aa Saint-Omer Golfclub:
Mooie glooiende baan op zo’n 10 minuten van Saint Omer. Absoluut een uitdaging voor iedere golfer, vanwege de vele hoogte verschillen. Verder een gezellig terras met mooi uitzicht over de baan

Golf d’Arras:
Een mooie uitdagende parkland baan op korte afstand van het gezellige centrum van Arras. Deze baan typeert zich door 2 geheel verschillende lussen van 9holes.