Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Bourgogne golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
5401
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-5401,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Bourgogne

Bourgogne

Bourgogne heeft een klinkende naam, als we spreken over de geschiedenis van Frankrijk. Een gebied met een goede reputatie op het gebied van gastronomie en wijnen. En zodoende een heerlijke streek om te gaan genieten van alle geneugten van het leven.

Tip: een tocht langs de vele kastelen, bezoek steden als Dijon, Autun en Beaune met het bekende Hotel Dieu ( Hospice de Beaune ).

Bezoek één van de vele wijnhuizen die de Bourgogne rijk is, en waar u wijn kunt proeven en kopen. Volg de toeristische Route des Grands Crus de Bourgogne van Dijon naar Santenay. Of de Route des Grands Vins de Bourgogne van Chagny naar Sercy, dwars door de hele regio. Maar ook de Saône-et-loire heeft zeer bekende en goede wijnen rondom Macôn.

Dit gebied leent zich qua afstand van Nederland ( Vanuit Utrecht 725km ) voor een afwisselende shortbreak. Gaat u opweg naar het zuiden van Frankrijk of Spanje, dan is dit een perfecte locatie voor een tussenstop.

Golf: Een grote verscheidenheid aan banen vindt u in deze regio. De bekendste en op korte afstand van Beaune zijn een uitdaging om te spelen zijn: Golf du Chailly, Beaune-Levernois en Golf Jacques Laffite Dijon.