Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Frankrijk golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3579
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3579,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Frankrijk

Frankrijk

Een fascinerend en veelzijdig land, met een afwisselende natuur. Verspreid over het land vindt u vele prachtige golfbanen. Wij bieden u verschillende golfarrangementen.

Veelzijdig is ook de cultuur en geschiedenis van dit land. Verschillende banen zijn gelegen rond of in de buurt van historische kasteeltjes of nabij één van de vele bekende wijn gebieden. Savoir vivre – wellevendheid is het motto van de Fransen, heerlijk eten uit de regio, voortreffelijke wijnen. Vaak voldoet de huiswijn al perfect bij uw gekozen menu. Alles voor een heerlijke golfvakantie in Frankrijk.
Wij selecteerden voor u enkele sfeervolle kasteeltjes of hotels waar het u niet zal ontbreken aan de typische Franse sfeer en goede zorgen tijdens uw verblijf.