Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Cyprus golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3331
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3331,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cyprus

Cyprus

Een klein land, maar een groot eiland met natuurschoon en een heerlijk klimaat. De temperatuur schommelt in de wintermaanden rond de 17 graden. Cyprus biedt u een kleurrijke natuur en een bezoek aan dit eiland is niet compleet zonder Nicosia gezien te hebben met zijn ommuurde binnenstad. Een wirwar van straatjes, vele historische monumenten, winkeltjes, cafés en taveernes.

Cyprus biedt u 4 prachtige golfbanen waar u van vergezichten over zee kunt genieten, de natuur en rust. Alle banen zijn gelegen op gemiddeld 20 tot 25 minuten afstand van Paphos. Op dinsdag en vrijdag verzorgt Transavia.com rechtstreekse vluchten naar dit prachtige eiland de komende winter door.

De Golfbanen:
Aphrodite Hills Golf: ontworpen door Cabell B. Robinson, op korte afstand van Petra Tou Romiou, de geboorteplaats van Aphrodite – de godin van de liefde. Aphrodite Hills is prachtig gelegen op 2 plateaus 300 meter boven zee en biedt u adembenemende vergezichten op zee. De werkelijk uitdagende en mooie Hole Nr. 7 mag niet gemist worden op uw golfreis naar Cyprus.

Eléa Golf Club: Fantastische Nick Faldo baan, gelegen in een prachtige omgeving. Vanaf de baan mooi vergezichten richting zee. Het luxe en sfeervolle clubhuis biedt een mooi contrast met het karakteristieke landschap in de omgeving.

Minthis Hills Golf Club: Glooiende baan, op een hoogte van 550 meter rond een 12e eeuws klooster 20 minuten buiten Paphos. Ontworpen door Donald Steel biedt deze Par 72- 6060 meter lange baan een serieuze golf uitdaging voor de golfer van alle niveaus.

Secret Valley Golf Club: in een rustige vallei buiten Paphos . Mooie baan, tussen bomen en enkele indrukwekkende natuurlijke rotsformaties. Deze 5904 meter lange baan biedt u een heerlijk dagje golf in een natuurlijke omgeving.

Golf Arrangementen

No Comments

Leave a Reply: