Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Azoren golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3335
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3335,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Azoren

Portugal - Azoren

Azoren

Golf op de Azoren: Ontdek het andere Portugal

Heeft u genoeg van de traditionele golfbestemmingen en bent u op zoek naar een geheel andere omgeving, dan zijn de Azoren – São Miquel een absolute aanrader. Deze archipel van 9 kleine vulkanische eilanden met zijn jaar rond aantrekkelijke klimaat is gelegen op zo’n 2 uur vliegen vanaf Lissabon. Hier vindt u rust en proeft u de typische eiland sfeer die ons deed denken aan Ierland en Schotland, maar dan in een iets aangenamer klimaat.

Ieder eilandje is verschillend; sommige typeren zich door bergen afgewisseld met groene valleien of ravijnen, andere met sprankelende heldere meren in vulkaan kraters, watervallen en vulkanische geisers.

Een fantastisch nieuwe golfbestemming wacht op U om ontdekt te worden!
Op het eilandje San Miquel, met als hoofdstad Ponta Delgada liggen 2 uitdagende banen:

Batalha Golf:  27 holes baan, geopend in 1996 en reeds verschillende malen gastheer van de European Senior Tour. Aangelegd op vulkanische grond, met prachtige panorama’s over de Atlantische Oceaan en dorpjes aan de kust.

Furnas Golf: klassieke 18 holes baan waarvan de eerste 9 holes reeds in 1936 zijn aangelegd. Gelegen op 45 minuten van Ponte Delgado, midden in een prachtige natuur dicht bij het bekende Furnas Meer.

Tip: verleng uw reis met een verblijf op Terceira en speel een extra rondje golf op Terceira Golf Course.

Golf arrangementen: San Miguel

No Comments

Leave a Reply: