Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
3D Golfvakanties,Europa, Golfreizen, Golfarrangement, Golfreis, Golf Arrangementen, Golfarrangementen, Golfvakantie
fade
3438
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3438,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Europa

Europa biedt misschien wel de grootste keuze en uitdaging aan golfmogelijkheden in vergelijking met de andere continenten. Met Schotland, Wales en Ierland heeft het natuurlijk de bakermat van golf binnen zijn grenzen. Keuze uit een groot aantal prachtige banen waar de sfeer, ambiance en golfcultuur nog altijd de oorsprong van de golfsport uitstraalt.


Aan de Middellandse Zee bieden landen als Portugal, Spanje, Frankrijk en Griekenland een enorme keuze aan golfmogelijkheden. Maar ook de landen Italië, Bulgarije en Hongarije profileren zich de laatste tijd meer en meer als nieuwe golfbestemming. In ons programma bieden wij een kleine keuze aan arrangementen naar hier. Maar op maat kunnen wij u natuurlijk nog veel meer bieden naar deze bestemmingen in opkomst.

Dichter bij huis bieden België, Duitsland en natuurlijk Noord-Frankrijk comfortabele en vaak authentieke hotels op korte afstand van mooi in de natuur gelegen golfbanen. Ideaal voor een shortbreak of midweek golfen met vrienden, competitie teamleden of familie.

Europa, met het Middellandse Zee gebied een regio met vele uitstekende mogelijkheden voor uw volgende golfreis. Hier is het ook nog vaak aangenaam lekker weer, vriendelijke bevolking, goed te combineren met strand, wijn, culinair en cultuur.