Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
3D Golfvakanties,Europa, Golfreizen, Golfarrangement, Golfreis, Golf Arrangementen, Golfarrangementen, Golfvakantie
fade
6786
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-6786,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Caribisch Gebied

Ontdek het Caribisch gebied:

Op nog geen 9 uur vliegen vanuit Amsterdam bevindt zich in het Caribisch gebied. Een regio vooral bekend bij het Nederlandse publiek vanwege de eilanden Aruba, Bonaire en Curacao. Meer en meer kregen wij de vraag voor All Inclusive golfvakanties naar deze regio, en daarbij biedt deze regio goede mogelijkheden. Wij zijn inmiddels gestart met de verkoop naar het belangrijkste eiland:

De Dominicaanse Republiek, gelegen in de Caribische Zee, grenzend aan Haïti, ligt in het hart van het Caribisch gebied. Het eiland biedt een mix van prachtige stranden, natuur en een rijke cultuur. Dankzij het tropische klimaat, met temperaturen tussen de 25 en 30 graden, is de Dominicaanse Republiek het hele jaar door de ideale golfbestemming.

Punta Cana: Aan de oostkust van het eiland bevindt zich Punta Cana. Punta Cana staat bekend om zijn luxe resorts en prachtige golfbanen met uitzicht op turquoise wateren van de Caribische zee. Met een mix van pure luxe, ontspanning en eersteklas golfbanen biedt Punta Cana een onvergetelijke golfervaring.

La Romana: Slechts een uur verwijderd van het vliegveld bevindt zich de regio La Romana. Thuisbasis van Casa de Campo Resort & Villas in La Romana biedt de wereldberoemde Teeth of the Dog Golfbaan, ontworpen door Pete Dye. Deze baan wordt beschouwd als de beste golfbaan in het Caribisch gebied en is een absolute aanrader voor iedere golfer!
Alle golfreizen naar het Caribisch gebied worden door ons zorgvuldig op maat samengesteld, zodat u een onvergetelijke golfervaring beleeft. O.a. ook Curaçao behoort bij ons tot de mogelijkheden.