Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Da Nang - Hoi An golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3546
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3546,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Da Nang – Hoi An

Da Nang - Hoi An

Door zijn unieke ligging, halverwege Hanoi in het noorden, en Ho Chi Minh City in het zuiden met prachtige stranden, sensationele golfbanen en een rijkdom aan culturele bezienswaardigheden is Danang in centraal Vietnam absoluut de volgende uitdagende golf bestemming in Azië.

Even verderop, op slechts 30 minuten van Danang ligt Hoi An, een cultuurstad op de Wereld Erfgoed lijst van Unesco. Eveneens aan de kust en de Thu Bon rivier, een uitzonderlijk goed bewaard gebleven geheim van een traditionele havenstad waar de handel floreerde in vroeger tijden. Het merendeel van de gebouwen is in de traditionele bouwstijl van de 19e en 20e eeuw. Ze zijn uitgelijnd langs de smalle straatje en rivier. met vele winkeltjes, bars en restaurants.

De temperaturen in dit centrale deel van Vietnam zijn het hele jaar door vrij hoog. Da Nang ligt op de grens van 2 klimaatzones, maar is nog altijd tropisch met een regenseizoen van augustus t/m december. De mooiste tijd dit deel van Vietnam te bezoeken is Januari t/m juli. De gemiddelde jaar temperatuur ligt op 26°C , een uitstekende locatie dus voor een golfreis het gehele jaar door.

Da Nang biedt op dit moment al 2 fantastische golfbanen.

Montgomerie Links Course: direct aan het adembenemende Ha My strand in een opvallend landschap van zandduinen en casuarina dennen. Ongetwijfeld een van de beste banen van Vietnam.

Danang Golf Club: eveneens direct aan zee, en een interessante uitdaging voor iedere golfer, ontworpen door Greg Norman. Brede fairways, water en golvende greens maken deze baan een genot om te spelen.

Tip: dicht bij Da Nang liggen nog eens 2 steden vermeld op de Wereld erfgoedlijst nml. Hué en My Son. Absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Golf arrangementen