Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Vietnam golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
435
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-435,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vietnam

Vietnam

Een van de meest veelzijdige en kleurrijke landen van Zuidoost-Azië is ongetwijfeld Vietnam. Dit land met z’n bewogen geschiedenis biedt u als bezoeker het ruige berggebied in het noorden met de beroemde Halong bay en via de langgerekte kust naar de Mekong delta in het zuiden. Gelegen aan de Zuid Chinese zee biedt dit land een kustlijn van wel 3000 kilometer met fantastische stranden.

Bezoek bruisende steden als Hanoi, historische parels als Hué of het pittoreske stadje Hoi An op korte afstand van Danang, een absoluut betoverende ervaring. Mocht u van plan zijn dit land te doorkruisen dan ontmoet u in het noorden vele verschillende bergvolkeren op hun weekmarkten of geniet van de natuur tijdens prachtige wandeltochten door het groene berglandschap. Bezoek de betoverende Halong Baai, een cruis van enkele dagen behoort tot de mogelijkheden of een boottocht door de Mekong delta, fietsen door de rijstvelden en natuurlijk lekker luieren op een van de vele tropische stranden.
Steeds meer staat Vietnam boven aan het verlanglijstje van de pioniers onder de golfers. Wij selecteerden alvast een aantal hotels voor u rond Danang. Maar ook een verblijf in Mui Ne is mogelijk, zo’n ruim 4 uur rijden uit Saigon en met fanatastisch strand. Vietnam is bereikbaar vanuit Singapore of Kuala Lumpur, en als zodanig ook goed te combineren met een verblijf in een van deze metropools op de heen- of terugreis.

Een reis naar Vietnam – Da Nang is eveneens goed te combineren met een reis of tussenstop in Siem Reap, Cambodja. Een korte stop van enkele dagen waarin u voldoende tijd heeft om een bezoek  te brengen aan het  archeologische park Angkor Wat  en een rondje golf.

Wilt u graag meer zien van Vietnam, dan bieden wij tevens op maat Golf en Cultuur reizen naar  Hanoi of Ho Chi Minh City (Saigon) . Of wat dacht u van een rondreis met start in Hanoi, via Dalat en vertrek vanuit  Saigon evt afgelsoten met een verblijf op Phu Quoc, slechts een klein uurtje vliegen uit Saigon.

Wij verzorgen graag een offerte op maat op basis van uw persoonlijke wensen, dus informeer naar de mogelijkheden.

Goed om te weten

Land
Socialist Republic of Vietnam
Languages spoken
Vietnamese
Currency used
Vietnamese Dong (VND)
Area (km2)
331.690 km2

Da Nang - Hoi An

No Comments

Leave a Reply: