Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Thailand golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3556
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3556,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Thailand

Thailand

Sawadee, Welkom in Thailand!

Thailand is zonder enige twijfel een van de meest boeiende landen in Azië. Heerlijke temperaturen, een uitermate vriendelijke en service gerichte bevolking.

Een voortreffelijk service-niveau en uitstekende accommodaties maken uw verblijf tot een waar genot. Fantastisch eten, niet voor niets wordt de Thaise keuken wel de Franse keuken van het Verre Oosten genoemd, ongeëvenaarde cultuur en natuur én niet in de laatste plaats zeer aantrekkelijke prijzen. Volkomen verklaarbaar dat wij ieder jaar weer meer enthousiaste golfers naar Thailand `het land van de Glimlach ‘ boeken. En vaak gaat men er binnen een aantal jaar weer eens terug.

Kijk verder naar ons aanbod, of stel uw eigen reis samen d.m.v. een aantal bouwstenen die wij bieden. Uw reis is in overleg met ons natuurlijk verder op maat uit te breiden, bijvoorbeeld inclusief  een bezoek aan Bangkok, Ayutthaya, Phuket, Koh Samui of Chiang Mai.

Thailand biedt u naast de vele tempels, stranden en night markets een groot aantal fantastische golfbanen. Rond Hua Hin heeft u bijvoorbeeld al de keuze uit 8 banen. Maar ook rond Bangkok, Chiang Mai en het zuidelijk gelegen Phuket  is het aanbod van golfbanen groot.

Tip: combineer het witte strand van het eiland Koh Samui met enkele rondjes golf op een prachtige, uitdagende baan.

Wij adviseren u graag verder over de vele mogelijkheden die dit land, Nr 1 Golfbestemming van Azie te bieden heeft!

No Comments

Leave a Reply: