Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Sabah golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3533
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3533,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sabah

Sabah

Sabah is de op één na grootste staat van Maleisië en is ook bekend onder de naam Negeri di bawah bayu wat betekent Het land onder de wind. Voor het deel uitmaakte van Maleisië, was Sabah een Britse overzeese kolonie, bekend als Noord Borneo.

Het is een van de twee Maleisische staten op het eiland Borneo. Gelegen op het noordoostelijke deel van het eiland, grenst het aan westelijke zijde aan de andere Maleisische staat Sarawak. Het zuidelijk deel van het eiland, Kalimantan, behoort toe aan Indonesië.

Enkele van de belangrijke bezienswaardigheden of plaatsen die bezocht kunnen worden op het eiland zijn de Kota Kinabalu, Mount Kinabalu en het prachtige strand Tanjung Aru Beach. Verder is Sabah vooral bekend om z’n oudste regenwouden, North Borneo Railway, Baby Orangutans en een van de mooiste duiklocaties ter wereld, Pulau Sipadan.

Maar ook als golfbestemming heeft Sabah zich de laatste jaren ontwikkeld. Met bekende banen als Sutera Harbour, Dalit Bay Golf & Country Club en Nexus Golf Resort Karambunai biedt deze regio rond Kota Kinabalu een legio aan mogelijkheden voor een heerlijke golfvakantie afgewisseld door zon, zee, prachtige stranden en een ongerepte natuur.

Golf arrangementen