Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Cambodja golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3339
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3339,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cambodja

Cambodja

Cambodja, een fascinerend land met een donkere historie. Maar de ligging tussen twee van de meest populaire vakantielanden in Azië, namelijk Thailand en Vietnam heeft zijn positieve werking gehad op Cambodja met als grootste toeristische trekpleister de prachtige tempels van Angkor Wat in Siem Reap. Siem Reap, ook wel Temple Town genoemd is een relatief klein rustique plaatsje met vele hotels en restaurants om de reizigers comfort en vertier te bieden na een lange dag in de tempels.

De hoofdstad Phnom Penh is nog een echte Zuid Oost Aziatische stad met Franse architectuur en weinig hoogbouw en zou vergeleken kunnen worden met Ho Chi Minh, maar dan iets rustiger.  De stad telt 2 miljoen inwoners en is gelegen aan de Mekong Rivier. Phnom Penh is tevens bekend om de architectuur met het paleis en de daarnaast gelegen Silver Pagoda als bekendste voorbeelden. Ook de authentieke Aziatische markt (Russian Market) is een aanrader. Aan de boulevard van de Mekong rivier is waar het avond leven plaats vindt met vele leuke restaurants en bars.

Door de sterke economische groei die Cambodja heeft doorgemaakt in de laatste 20 jaar is de toeristische sector flink gegroeid. Tegenwoordig zijn er vele internationale hotel ketens in het land. Ook de golfsport is sterk aan populariteit aan het winnen. De beste banen in Cambodja doen weinig onder voor de golfbanen elders in Azië. Cambodja’s meest populaire golf bestemming is Siem Reap met 3 banen op internationaal niveau. Parel in deze regio is het Angkor Golf Resort, Par 72 ontworpen door Sir Nick Faldo en behoord tot de Top 10 van Zuid Oost Azië.

Phnom Penh wordt ook door steeds meer golfers ontdekt en heeft 4 golfbanen waarvan 2 van internationaal niveau inclusief een Nicklaus design (Grand Phnom Penh Golf Club) en Garden City Golf Club dat wordt gemanaged door IMG en zich kan meten met Angkor Golf Resort in Siem Reap.

Cambodja is een uitstekende optie om te combineren met een golfreis naar Thailand. Met wel 10 directe vluchten per dag van Bangkok naar Siem Reap en ook naar Phnom Penh is een combinatie van deze landen eenvoudig te doen. Ook een rondreis in Cambodja is een van de mogelijkheden. Wij doen u graag een voorstel voor zo’n reis, informeer naar de mogelijkheden!

No Comments

Leave a Reply: