Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Zuid Afrika golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
425
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-425,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Zuid Afrika

Zuid Afrika

De evolutie van Zuid Afrika van apartheidsrepubliek naar democratische modelstaat heeft de laatste 20 jaar vorm gekregen.

Dit maakt Zuid Afrika inmiddels een fantastisch en veelzijdig vakantieland wat bevestigd wordt in een fraai landschap, goede hotels, gezellige en comfortabele guesthouses, een goede infrastructuur en niet in de laatste plaats fantastische golfbanen.

En dan hebben we het nog niet gehad over de heerlijke keuken die dit land u biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs indien gewenst gepaard met een goede fles wijn uit eigen land.

Wij bieden u op dit moment Zuid Afrika geheel op maat, naar uw wens.

Interesse, neem contact met ons op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Zuid Afrika is een wereld in één land, vandaar ons advies ! Uw golfreis op maat!

No Comments

Leave a Reply: