Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

0297-531322

Maandag – Donderdag 9.00 - 17.00 Vrijdag 09.00 - 15.00

Top
Mauritius golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
436
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-436,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Mauritius

Mauritius

Ooit bekend als stopplaats voor de schepen van de VOC op een tocht van en naar Java. Daarna kwamen de Fransen en Engelsen die er o.a. een vlieg- en marine basis van maakten.

Mauritius, een idyllisch eiland op 11 uur vliegen van Amsterdam – Schiphol. In de afgelopen jaren heeft deze bestemming zicht ontwikkeld tot een waar golfparadijs.  Het binnenland ligt vol met natuurlijke en architectonische schatten. En bovenal beschikt Mauritius over vele prachtige lagunes en stranden.

Als strandliefhebber moet u zeker een kijkje gaan nemen op het bekende Ile aux Cerfs aan de oostkust van het eiland. Een prachtige lagune met helder turquoise blauw water. Verder biedt dit eiland vele mogelijkheden voor recreatie en watersport. De hoofdstad van Mauritius is Port Louis samen met Grand Baie zijn het de twee belangrijkste en drukste steden van het eiland.

De Mauritiaanse keuken is veelzijdig, mede door de grote verscheidenheid aan verschillende volken. Pittige groente, gekonfijte zuidvruchten met kruiden in azijn en veel vers fruit. Doordat Mauritius in een tropisch gebied ten zuiden van de evenaar ligt heeft het het hele jaar door een fantastisch klimaat. De regentijd loopt van december tot april, maar is nog altijd zeer aangenaam. De gemiddelde zeewater temperatuur schommelt het gehele jaar rond de 25 graden.

Vanwege de grote verscheidenheid aan wensen van onze klanten, het het toenemende aanbod van hotels en golfbanen bieden wij Mauritius op dit moment uitsluitend Tailor Made ( op maat aan ! ) aan onze klanten.

Golf: naast de bekende banen Constance Links Golf, Heritage Golf Club & Anahita Golf Club moet u zeker een keer een rondje gaan spelen op de eiland baan Ile Aux Cerfs. Maar inmiddels biedt deze bestemming u al meer dan 8 banen . Keuze genoeg voor een ruime week golf op dit prachtige – zon zekere eiland.