Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

0297-531322

Maandag – Donderdag 9.30 - 17.00 Vrijdag 09.30 - 14.00

Top
Mauritius – 3DGolfvakanties
fade
436
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-436,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Mauritius

Mauritius

Ooit bekend als stopplaats voor de schepen van de VOC op een tocht van en naar Java. Daarna kwamen de Fransen en Engelsen die er o.a. een vlieg- en marine basis van maakten.

Het binnenland ligt vol met natuurlijke en architectonische schatten. En bovenal beschikt Mauritius over vele prachtige lagunes en stranden.

Als strandliefhebber moet u zeker een kijkje gaan nemen op het bekende Ile aux Cerfs aan de oostkust van het eiland. Een prachtige lagune met helder turqoisblauw water.
Verder biedt dit eiland vele mogelijkheden voor recreatie en watersport. De hoofdstad van Mauritius is Port Louis samen met Grand Baie zijn het de twee belangrijkste en drukste steden van het eiland.

De Mauritiaanse keuken is veelzijdig, mede door de grote verscheidenheid aan verschillende volken. Pittige groente, gekonfijte zuidvruchten met kruiden in azijn en veel vers fruit. Doordat Mauritius in een tropisch gebied ten zuiden van de evenaar ligt heeft het het hele jaar door een fantastisch klimaat. De regentijd loopt van december tot april, maar is nog altijd zeer aangenaam. De gemiddelde zeewater temperatuur schommelt het gehele jaar rond de 25 graden.

Wij selecteerden voor u een aantal van de betere hotels waar u naast golf kunt genieten van prachtige stranden, rust, zon, service en heerlijke cocktails.