Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

Top
Afrika golfarrangementen, golfreizen - 3DGolfvakanties
fade
3500
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3500,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Afrika

Afrika

Zuid Afrika en Mauritius mogen zeker niet gemist worden op uw ontdekkingsreis over de wereld naar de mooiste golfbanen.

Zuid Afrika, elf uur vliegen van Amsterdam en toch vrijwel geen tijdsverschil (max 1 uur afhankelijk van de periode waarin u reist) maakt Zuid Afrika  altijd een heerlijke golfbestemming. De zomers zijn er nooit te warm en de winters zacht. Kaapstad is een bruisende metropool en de wijnlanden in de Kaapprovincie vervelen nooit en bieden u een uitgebreide keus aan restaurants en prachtige golfbanen. Het Kruger Park meer noordelijk biedt prachtig wild, een heerlijke lodge net buiten het park en golf met een safari-tintje.

Mauritius, een idyllisch eiland met Aziatische en Franse invloeden voor de kust van Madagaskar, biedt u naast vele luxe hotels met prachtige witte stranden een mooi aanbod aan uitdagende golfbanen. Wij selecteerden voor u enkele hotels waar het u niet aan sfeer, prachtige stranden, service en luxe zal ontbreken.