logo

 

Europa - Frankrijk

Reims en omgevingReims, een stad die zich uitstekend leent voor een korte vakantie in de Champagnestreek. Een oude stad waarvan de geschiedenis teruggaat tot voor onze jaartelling. Een rijke, machtige stad waarvan de kathedraal “ Notre-Dame” nog steeds een stille getuige is. Een aantal overige culturele bezienswaardigheden die tevens de moeite waard zijn, zijn o.a. Palais du Tau, Porte de Mars en de Basiliek St. Remi.

Maar ook op culinair gebied heeft Reims veel te bieden. Rond het gezellige plein “Place Drouet d’ Erlon met vele gezellige restaurants ( Tip: Restaurant Brasserie Flo ) en terrassen geniet u van de heerlijke Franse keuken. En natuurlijk mag een glas Champagne hier niet bij ontbreken op het terras, hoe kan het ook anders. Reims is de zetel voor vele belangrijke Champagnehuizen.

Golfbanen:
Golf de Reims: Historische baan sinds 1928, ontwikkeld door de Champagnehuizen van Reims en Epernay. Parklandbaan, met een gezellig terras. Een aanrader.

Golf de l’Ailette: Een prachtige baan, zeer gevarieerde baan. Deels gelegen in heuvelachtige omgeven en een groot aantal holes langs water. Een absolute uitdaging deze perfect onderhouden golfbaan.

Golf de Champagne: Uitdagende baan op zo'n 20 minuten vanuit Reims. Absoluut een aanrader!