logo

 

Europa - Portugal

Lissabon - Porto

Portugal, en dan met name Lissabon en Porto lenen zich uitstekend als combinatie reis om naast enkele mooie rondjes golf de 2 belangrijkste steden van dit land te bezoeken.

Sinds de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia.com beide steden in hun netwerk heeft opgenomen is zo’n dergelijke reis eenvoudig via onze organisatie te realiseren. U vertrekt bijvoorbeeld richting Porto, haalt hier uw huurauto op om die vervolgens een week later in Lissabon op de luchthaven weer in te leveren. De autorit langs de kust brengt u langs enkele kleine authentieke plaatsjes als Coimbra en Obidos waar ook nog eens enkele prachtige golfbanen liggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Praia del Rey of Royal Obidos, een genot deze banen te spelen.

Onze golfarrangementen zijn zodanig opgebouwd dat u naast golf voldoende tijd overheeft om deze historische steden als Lissabon en Oporto, bekend om z’n Portwijnen te bezoeken. Maar onze arrangementen zijn natuurlijk ook in overleg met u geheel op maat aan te passen.

Tip: mocht u kiezen voor zo’n dergelijke combinatie reis heeft u de ultieme kans om in 1 week drie spectaculaire banen direct aan de Atlantische Oceaan te spelen. Nml. the Oitavos, Royal Obidos en Estela Golfclub nabij Porto.