logo

 

Azie - Indonesie

Bali

 

Bali, in vele opzichten het kroonjuweel in de schatkist vol wonderen die de Indonesische Archipel is. Al meer dan een halve eeuw een geliefd vakantieparadijs voor de verwende reiziger.  Van Oost naar West loopt een keten van vulkanen, gedomineerd door 2 hoog oprijzende pieken, Batur en Agung. Religieuze overtuigingen, riten en feesten dienen in het leven van de Balinees als leidraad, van de geboorte tot de dood en voor het hiernamaals. Ze zijn een bindende kracht binnen het gezin en vormen de grondslag van de sociale wisselwerking en samenwerking binnen de dorpsgemeenschap.

Bali is in meerdere opzichten zeer de moeite waard om te bezoeken niet in de laatste plaats vanwege de prachtige natuur, doorspekt met vergezichten over de rijstvelden, de altijd lachende en vriendelijke bevolking die het hun gasten graag naar de zin maakt en de hoge kwaliteit van service die overal op het eiland geboden wordt.

Golf: tijdens uw verblijf op Bali golft u op een aantal fantastische banen. Gezien de tropische temperaturen bieden wij in onze arrangementen tweemaal een Speciale Greenfee ( The Sundowner, starttijd vanaf 16.00 tot zonsondergang ) De prachtige baan Bali Handara Kosaido ligt hoger in de koelere bergen en is een waar genot om te spelen.

Tip: Uw greenfee op Bali Handara is op verzoek  inclusief een bezoek aan Lake Beratan, Ulun  Danu Temple en Tanah Lot Temple .