logo

 

Europa - Portugal

Algarve

De Algarve heeft zoveel verschillende stranden als er smaken zijn. Van Odeceixe tot Vila Real de San António strekken kliffen, baaien, grotten zich uit. De brede stranden en baaitjes zijn beroemd om hun heldere water en goudgele strand. Een ontspannende boottocht vanuit Portimao is de perfecte manier om deze prachtige kustlijn vanaf het water te ontdekken. Of geniet van een van de vele visrestaurantjes op een van de ontelbare leuke, gezellige, idyllische strandjes die de Algarve u te bieden heeft.

Barrocal, zoals het achterland van de Algarve ook wel genoemd wordt, biedt een scala van dorpjes en stadjes uit verloren tijden. Sinaasappelbomen, johannesbroodbomen, vijgenbomen en prachtige amandelbomen zetten de Algarve in het begin van het jaar met hun witte bloese in bloei.
 
Maar de grootste aantrekkingskracht van de Algarve ligt voor de fervente golfer toch in het enorme aanbod van ruim 35 prachtige golfbanen! Schitterende uitzichten, mooie banen gelegen in de vrije natuur, waar het nog altijd rustig spelen is. Het vertrekpunt voor een fantastische golfvakantie zomer en winter door.