logo

 

Azie

Vietnam


Een van de meest veelzijdige en kleurrijke landen van Zuidoost-Azië is ongetwijfeld Vietnam. Dit land met z’n bewogen geschiedenis biedt u als bezoeker het ruige berggebied in het noorden via de langgerekte kust naar de Mekong delta in het zuiden. Gelegen aan de Zuid Chinese zee biedt dit land een kustlijn van wel 3000 kilometer met fantastische stranden. 

Bezoek bruisende steden als Hanoi, historische parels als Hué of het pittoreske stadje Hoi An op korte afstand van Danang, een absoluut betoverende ervaring. Mocht u van plan zijn dit land te doorkruisen , dan ontmoet u in het noorden vele verschillende bergvolkeren op hun weekmarkten of geniet van de natuur tijdens prachtige wandeltochten door het groene berglandschap. Geniet van de betoverende Halong Baai, een boottocht door de Mekong delta, fietsen door de rijstvelden en natuurlijk lekker luieren op een van de vele tropische stranden.
Steeds meer staat Vietnam boven aan het verlanglijstje van de pioniers onder de golfers. Wij selecteerde alvast een aantal hotels voor u rond Danang. Eenvoudig bereikbaar vanuit Singapore of Kuala Lumpur, en als zodanig ook goed te combineren met een verblijf in een van deze metropools op de heen of terugreis.

Een reis naar Vietnam - Da Nang is eveneens goed te combineren met een reis of tussenstop in Siem Reap, Cambodja. Een korte stop van enkele dagen waarin u voldoende tijd heeft om een bezoek  te brengen aan het  archeologische park Angkor Wat  en een rondje golf.

Wilt u graag meer zien van Vietnam, dan bieden wij tevens op maat Golf en Cultuur reizen naar  Hanoi of Ho Chi Minh City ( Saigon ) . Of wat dacht u van een 15 daagse rondreis met start in Hanoi, via Dalat en vertrek vanuit  Saigon.

Wij verzorgen graag een offerte op maat op basis van uw persoonlijke wensen, dus informeer naar de mogelijkheden.
 


Da Nang - Hoi An
Algemene informatie Da Nang - Hoi An
Fusion Maia Resort *****
Anantara Hoi An Resort *****
Boutique Hoi An Resort ****