logo

 

Europa

Tunesie

Tunesië - op slechts 2½ uur vliegen van Amsterdam, de ideale bestemming voor een weekje golf in het voorjaar, najaar en de winter. Wij selecteerde voor u enkele uitstekende hotels, alle met een gunstige ligging ten opzichte van de banen van Hammamet en Port el Kantaoui.

Hammamet biedt een authentiek centrum met een ruime keuze aan goede (vis)restaurants, een gezellig sfeer met gevarieerde winkelmogelijkheden en een schitterend uitgestrekt strand.
 
Op slechte enkele kilometers van Hammamet liggen 3 mooie golfbanen. Citrus Golf biedt 2 uitstekende 18 holes banen: Citrus La Forêt en Citrus Les Oliviers, die fraai zijn aangelegd rondom 6 meren. De naastgelegen 9 holes Par 3 baan is perfect voor de beginnende golfer. Yasmine Golf Course, 18 Holes biedt zowel de lage als hoge handicappers een echte uitdaging. Hier vindt u tevens een 9 holes Par 3 baan en goede oefenfaciliteiten voor Pro's met een groep.
 
Port El Kantaoui is een gezellig havenstadje aan de Middellandse Zee. Een moderne, in Moorse stijl gebouwde stad met een bruisende jachthaven. Hier vindt u een ruime keuze aan goede restaurants van Mediterraanse tot locale Tunesische keuken. Port El Kantaoui beschikt over 2 golfbanen. De prachtige Panorama Course en de Sea Course. Verder een mooi clubhuis met heerlijk terras voor een drankje.

Tunesie rondreis: op zoek naar iets totaal anders, informeer dan naar de "Exclusieve"  rondreis, inclusief golf en deserttour en een bezoek aan  verschillende culturele bezienswaardigheden.
 
Andere banen die wij op verzoek voor u kunnen reserveren zijn : Flamingo Golf Course en The Residence net buiten Tunis.

Exit - Vertrek Tax
Let op ! Vanaf 01 Oktober '14 dient u bij vertrek vanaf de luchthavens in Tunesie  30 dinars ( € 13,00 ) te betalen.( Stempel in/op paspoort van het Ministery of Finance )