logo

 

Europa

Marokko

Marokko, een land op het meest noordelijke puntje van Afrika aan de Middellandse Zee en aan de westkant direct gelegen aan de Atlantische Oceaan. Slechts 14 kilometer ligt er hier tussen Europa en Marokko bij de straat van Gibraltar. Een land op ruim 3 uur vliegen van Amsterdam biedt u als golfer een heerlijk golfklimaat in het voor- najaar en winter.

Marokko is een modern land met een rijke historie wat tot uiting komt in de vele historische bezienswaardigheden. Het biedt u als golfer prachtige banen, zon, zee, natuur en cultuur. En natuurlijk niet te vergeten een van de meest gevarieerde keukens van de wereld. Een dagtrip die niet mag ontbreken aan uw programma bij verblijf in Marrakesh is de woestijn en het prachtige Atlasgebergte per Jeep. Vanuit Marrakesh vaak de wit besneeuwde toppen van de bergen kan zien.

Marrakesh, Essaouria en Agadir bieden u als golfer een gevarieerd aanbod van uitstekende hotels en golfbanen. Veelal sfeervolle hotel, waaronder ook enkele met een All Inclusieve formule.

Wij selecteerde een aantal hotels voor u, gunstig gelegen in deze steden, direct aan de baan, zee of op korte afstand hiervan. Maar natuurlijk ook op maat bieden wij u meerdere hotels niet vernoemd op onze website voor een interessante prijs. Onze betrouwbare en ervaren lokale agent staat garant service en kwaliteit tijdens uw verblijf.

Casablanca, op ongeveer een uur rijden van Casablanca Airport ligt het fantastische Mazagan Beach & Golf Resort. Wij bieden hier uitstekende Full Board & Unlimited Golf arrangementen op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

*Transfers naar de banen waar nodig zijn bij 3DGolfvakanties altijd inbegrepen !


Agadir
Algemene informatie Agadir
Tikida Golf Palace *****
IB Founty Beach Hotel ****

Marrakech
Algemene informatie Marrakech
Be Live Collection Marrakech *****
Kenzi Menara Palace *****
Four Season Resort Marrakech *****
Fairmont Royal Palm Marrakesh *****
IB Palmaraie Marrakech ****