logo

 

Europa

MallorcaMallorca, een eiland in het westelijk deel van de Middellandse Zee en het grootste eiland van de Spaanse regio Balearen. Het wordt gekenmerkt door een subtropische Middellandse Zeeklimaat met warme zomers en milde winters.

Palma de Mallorca is de bruisende hoofdstad van dit eiland, met zijn een prachtige jachthaven, mooie pleinen, boulevard en winkelstraten met een gevarieerd en luxe aanbod van winkels. Ook een aanrader is  Puerto Portals, met een ruim aanbod van luxe winkels, gezellige restaurants en bars.

Tip: Wellies restaurant met een uitstekende wijnkaart! Meer info: www.wellies.es

Een eiland met twee gezichten; steile rotsachtige kustformaties in het westen (Cap de Formentor) en de oost en zuidkust worden gekenmerkt door de idyllische baaitjes en strandjes (Calas). Verder mooie duingebieden die door de altijd aanwezige wind continue veranderen. Het binnenland is gevarieerd en biedt  mooie routes, leuke dorpjes en ongerept natuurschoon.

De bekendste stranden van Mallorca liggen aan de zuidkust, in de baai van Palma. Op Mallorca bevinden zich zo’n 20 golfbanen, een ideaal eiland dus voor een weekje golf.

Mallorca, een absolute aanrader voor diegene die golf wil combineren met zon, cultuur en gastronomie. Vooral Palma heeft een uitgebreid aanbod van typische Spaanse eetgelegenheden waar het nog tot laat gezellig is.


 


Mallorca
Algemene informatie Mallorca
Iberostar Selection Playa de Palma *****
H10 Punta Negra Boutique Hotel ****
Iberostar Cristina ****
Pula Golf Resort ****